Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Malu Wilz.

U kunt in schoonheidssalon Mira kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen:

mira reiniging
is een ontspannende reiniging voor het gezicht. een echte opkikker. in deze behandeling krijgt u een oppervlakte reiniging en worden uw wenkbrauwen geëpileerd. tevens krijgt u een dieptereiniging met op het laatst een afsluitende crème.
duur: +/- 30 minuten.

mira compleet
mira compleet is een complete, ontspannende gezichtsbehandeling. u krijgt een oppervlakte reiniging, uw wenkbrauwen worden geëpileerd, daarnaast een krachtige dieptereiniging met masker of ampul. een gezichtsmassage met afsluitende crème.
duur: +/- 60 minuten.

mira luxe
dit is een luxe en ontspannende gezichtsbehandeling. u wordt behandeld met de malu wilz caviar gold producten. u krijgt een oppervlakte reiniging, u wordt geëpileerd en eventueel geharst. u krijgt een krachtige dieptereiniging met gezichts/oog masker met een voedende serum. een ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté. de behandeling wordt afgesloten met een ampul met een verzorgende crème.
duur: +/- 75 minuten.

mira jong
deze behandeling is speciaal voor de jonge huid, tot ongeveer 18 jaar. de behandeling en producten zijn afgestemd op de eisen van een jonge huid. u krijgt een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging. de wenkbrauwen worden eventueel geëpileerd en er wordt afgesloten met een verzorgende crème.
duur: +/- 30 minuten.

mira men behandeling
een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannen. u krijgt een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging met gezichts/oog masker. tevens worden mogelijke oneffenheden verwijderd. de behandeling wordt afgesloten met een gezichtsmassage met aansluitend een verzorgende crème.
duur:+/- 45 minuten.

bij alle behandelingen wordt een huidanalyse gemaakt van uw huid. aan de hand van de analyse worden de juiste producten gekozen.
natuurlijk kunt u de gezichtsbehandelingen eventueel combineren met het harsen en/of verven.

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Malu Wilz.

U kunt in de schoonheidssalon Mira kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen.

 • Lichaam

  Lichaam

  Bij schoonheidssalon Mira kunt u terecht voor ontspannende lichaamsbehandelingen. U wordt behandeld met producten van Lees meer
 • Gezicht

  Gezicht

  Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Malu Wilz. U kunt in schoonheidssalon Mira kiezen uit Lees meer
 • Huid

  Huid

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vestibulum mauris nec libero consequat gravida. Lees meer
 • 1